office@asar.ro

REDUCEREA RISCULUI SEISMIC IN SCOLI SI GRADINITE 2020 – 2021

REDUCEREA RISCULUI SEISMIC IN SCOLI SI GRADINITE 2020 – 2021

PROIECTUL SAFE SCHOOL

Pe fondul epidemiei de gripa si COVID-19 proiectul a fost temporar suspendat urmand ca etapele acestuia sa fie reprogramate.

Proiectul “Safe School” al Asociatiei Seismic Center ASAR va fi realizat impreuna cu parteneri din Romania ce doresc sa acorde un plus de informare si siguranta invatamantului scolar si prescolar ce se desfasoara in imobile cu risc seismic si nu numai.


aCTIVITATE nON-PROFIT

cutremur romania seismic center

Termen

Proiectul “Safe School” se va desfasura incepand cu primul semestru al anului 2020 si se va finaliza in Decembrie 2021.

Etape

SAFE SCHOOL inseamna informare, dotare si centralizare. Asociatia Seismic Center ASAR va dota un numar cat mai mare de clase si grupe de gradinita cu truse de supravietuire si ajutor in caz de cutremur devastator. In primele etape ale proiectului vom incerca sa realizam materiale informative asupra utilizarii truselor de supravietuire si ajutor, campanii de informare a profesorilor asupra riscurilor seismice, vom identifica lipsurile si vom centraliza datele impreuna cu autoritatiile din domeniu. In functie de posibilitati vom incerca sa acoperim o arie cat mai extinsa de scoli si gradinite ce au un grad ridicat de risc seismic. In ultimele etape ale proiectului vom demara campaniile de dotare efectiva cu truse de supravietuire si vom finaliza bazele de date ce vor fi trimise catre autoritati.

Parteneri

Oricine doreste sa se implice in aceasta initiativa si anume in proiectul “Safe School” 2020 – 2021, ne poate contacta la adresa de email proiecte@asar.ro, sau completand formularul de mai jos.

Finantare

Nu este stabilita.