office@asar.ro

Despre Seismic Center ASAR

Despre Seismic Center ASAR

Ce este Seismic Center ASAR ?

Seismic Center ASAR este o Asociație non-guvernamentală inființată în Romania și inregistrată la Ministerul Justiției. Sediul Asociației este în județul Iasi. Seismic Center ASAR are colaboratori in Romania și în străinatate.

Cum poti sprijini activitatea noastră ?

1.Poti redirecționa 2% din impozit utilizănd adresa de mai sus. 2.Colaboratorii Asociației Seismic Center ASAR au realizat campanii de donații pe pagina lor Seismic Center – Predictie si alerta cutremur” pentru sprijinul activității, poți lua legătura cu ei pentru a participa la o campanie sau poți să ne contactezi pentru detalii.

Cu ce se ocupă Asociația ASAR ?

Asociația Seismic Center ASAR are ca domeniu de activitate cercetarea în domeniul geofizicii si seismologiei, dezvoltarea de noi tehnologii, informări și acțiuni social-culturale, analiza și procesarea datelor, colaborări si schimburi de experiență, monitorizare civică și protecția mediului, analiza riscului seismic.

Ce utilizam in tehnologia Seismic Center ASAR ?

Tehnologia dezvoltată de Seismic Center ASAR se bazează pe elemente și metode factoriale ex.: factori geofizici, activitatea seismica, statistică și informatică. Pentru fiecare dintre aceste elemente utilizăm procedee convenționale combinate cu tehnici noi dezvoltate de către Asociația Seismic Center ASAR

Cine sunt Asociații fondatori ?

Membrii fondatori ai Asociației Seismic Center ASAR sunt cetațeni romani cu studii și experiență în domeniul programarii analitice, geofizicii, biotehnologiei etc., și în ultimii ani seismologi amatori. Membrii Asociației doresc să promoveze activitatea si rezultatele activității și nu persoanele sau partenerii Asociației Seismic Center ASAR.

Este Asociația Seismic Center un institut ?

Asociația Seismic Center ASAR NU este si nici nu reprezintă o autoritate în domeniul geofizicii sau a fizicii Pamantului. Nu suntem finanțati de către statul Roman sau de organizații guvernamentale. Proiectele sunt finanțate din resurse proprii, din sprijinul populației și din suportul colaboratorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *